Διαφήμιση στα Social Media

Στείλτε το μήνυμά σας σε πάνω από 3 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Η διαφήμιση στα social media είναι ο καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσετε με τον στόχο σας κοινό. Η Bluesharko έχει βοηθήσει πολλές επιχειρήσεις να δημιουργήσουν μια αποτελεσματική στρατηγική διαχείρισης των κοινωνικών μέσων. Η επιτυχία στα κοινωνικά μέσα μετριέται κατά κύριο λόγο από τη συμμετοχή του κοινού. Για να επιτύχετε υψηλή συμμετοχή, συνιστούμε στις επιχειρήσεις να είναι σε συνεχή αλληλεπίδραση με τους ακόλουθούς τους σε όλες τις social media πλατφόρμες. Η δημοσίευση περιεχομένου είναι επίσης σημαντικό μέρος της στρατηγικής των social media. Όλο το δημοσιευμένο περιεχόμενο και η δημιουργικότητα πρέπει να ενθαρρύνουν τους ακόλουθους να επισκεφθούν τον ιστότοπό σας για να μάθουν περισσότερα για το μήνυμα της εταιρείας σας. Αφού οι ακόλουθοι κατανοήσουν την ιστορία της εταιρείας σας, υπάρχει μεγαλύτερη δυνατότητα να γίνουν πελάτες σας.

 Υπηρεσία – Διαφήμιση στα Social Media

 • Στρατηγική Εταιρικής Ταυτότητας
 • Δημιουργικό Περιεχόμενο
 • Φωτογραφία και Βιντεογραφία
 • Ανάλυση Ανταγωνιστών
 • Ανακάλυψη Τάσεων
 • Συντάξη Λεζάντας
 • Έρευνα Hashtag
 • Μάρκετινγκ Επιρροής
 • Στρατηγική και Διαχείριση Πληρωμένων Διαφημίσεων
 • Διαχείριση Κοινότητας
 • Προγραμματισμένη Δημοσίευση

Το γνωρίζατε αυτό;

Τα Signals στα κοινωνικά μέσα είναι ένα σημαντικό μετρικό στον αλγόριθμο κατάταξης SEO της Google. Οι κοινωνικές σήμανσεις όπως τα “likes” (αρέσει), οι κοινοποιήσεις, οι σχόλια και οι συνδέσεις από τα κοινωνικά μέσα μπορούν να υποδείξουν τη δημοφιλία και την αξιοπιστία του περιεχομένου ενός ιστότοπου.

Διαφήμιση στα Social Media & Στρατηγική Εταιρικής Ταυτότητας

Η ταυτότητα της εταιρείας σας πρέπει να αποτυπώνεται σε όλα όσα κάνετε. Η εταιρική ταυτότητα αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την επιτυχία κάθε επιχείρησης. Αυτή λέει στους πελάτες σας ποιοί είστε και σας διακρίνει από τους ανταγωνιστές σας. Εμείς επιτυγχάνουμε τη στρατηγική απεικόνιση της ταυτότητάς σας στο δημιουργικό περιεχόμενο των κοινωνικών μέσων, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε έννοιες που θα αποτυπώσουν στο κοινό σας και θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε ακόμα και ανάμεσα στον μεγαλύτερο ανταγωνισμό.

ΑΝΑΛΥΣΗ SOCIAL MEDIA

Στο επόμενο βήμα, αναλύουμε τον τρέχοντα χώρο των social media για την επιχείρησή σας. Αυτό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε, ανάλυση του ανταγωνισμού, ανακάλυψη τάσεων, έρευνα hashtags, ανάλυση φήμης και μετρήσεις επισκεψιμότητας του ιστότοπου. Διαμορφώνουμε επίσης τον ιδανικό αγοραστή (customer persona) για το επιλεγμένο κοινό σας. Αυτό μας βοηθά να καθορίσουμε ποιος είναι ο ιδανικός πελάτης της εταιρείας σας και πώς μπορούμε να αλληλεπιδράσουμε μαζί τους μέσω οπτικού περιεχομένου και κειμένου. Εάν η επιχείρησή σας είναι ήδη στα social media, θα αναλύσουμε το ιστορικό σας δημοσιεύσεων για να καθορίσουμε ποιες στρατηγικές έχουν λειτουργήσει καλά στο παρελθόν.

Διαθέτουμε μια έμπειρη και ταλαντούχα ομάδα designers που αφιερώνονται στη δημιουργία μοναδικών εικαστικών και βίντεο για δημοσίευση στα κοινωνικά μέσα. Οι εικόνες μιλούν χίλιες λέξεις, και ένα βίντεο μιλάει εκατομμύρια στον κόσμο των κοινωνικών μέσων.

διαφήμιση-στο-facebook
διαφήμιση-στα-social-media

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που έχει η διαφήμιση στα social media είναι η δυνατότητα δυναμικής επιλογής στόχου. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι η επιχείρησή σας πουλά δερμάτινες τσάντες χειρός. Μέσω της επιλογής στόχου στην διαφημιστική καμπάνια Facebook και το Instagram, οι διαφημίσεις μπορούν να εμφανίζονται μόνο σε γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και είναι ηλικίας από 20 έως 40 ετών. Αυτή η στρατηγική επιλογής στόχου εξασφαλίζει ότι οι διαφημίσεις θα παραδίδονται μόνο σε χρήστες που είναι πιθανόν να αλληλεπιδράσουν με τη δημοσίευσή σας και να γίνουν πελάτες σας. Η επιλογή στόχου μπορεί να σας βοηθήσει διακρίνοντας το κοινό σας ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους όπως η δημογραφία, η ψυχογραφία και η γεωγραφία. Επιπλέον, οι διαφημίσεις μπορούν να επηρεάσουν το εάν οι δημοσιεύσεις σας γίνουν viral λόγω του “φαινομένου της χιονοσφαίρας”. Το φαινόμενο της χιονοσφαίρας είναι μια φαινομενική αύξηση της απήχησης του περιεχομένου. Κατά βάση, η ιδέα ακολουθεί τον λογικό συλλογισμό ότι όταν ένας χρήστης αλληλεπιδρά με μια δημοσίευση, όλοι οι φίλοι του θα δουν αυτήν την αλληλεπίδραση στην ροή τους. Στη συνέχεια, μερικοί από τους φίλους του θα αλληλεπιδράσουν με τη δημοσίευση, και ούτω καθεξής… Αυτό αναφέρεται ως το “φαινόμενο της χιονοσφαίρας”. Συχνά, έχουμε δει διαφημίσεις να προκαλούν αλληλεπίδραση που οδηγεί σε δημοσίευση που γίνεται viral.

more services

ετοιμοι για το επομενο επιπεδο;

Κλείστε ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική 30'