Πως θα επιλέξετε τον κατάλληλο για διαφήμιση στα social media και Google.

Πώς να Επιλέξετε τον Κατάλληλο Ειδικό για Διαφήμιση Social Media και Google

Ως ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης, η διαφήμιση social media και Google μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να αυξήσετε την προβολή και τα έσοδά σας. Ωστόσο, η επιτυχημένη διαφήμιση απαιτεί ειδική γνώση και εμπειρία. Στο άρθρο αυτό, θα σας παρουσιάσουμε τα κριτήρια που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αναζητάτε τον κατάλληλο ειδικό για τις καμπάνιες σας στα social media και τη Google.

Κριτήριο 1: Εμπειρία και Προηγούμενες Επιτυχίες

Αναζητήστε ειδικούς που έχουν επιτυχημένη προϋπηρεσία στον χώρο της διαφήμισης social media και της δημιουργίας ιστοσελίδων. Μπορείτε να ζητήσετε αναφορές και παραδείγματα προηγούμενης εργασίας τους για να αξιολογήσετε την εμπειρία τους.

Κριτήριο 2: Γνώση της Αγοράς σας

Ο ειδικός πρέπει να κατανοεί την αγορά σας, τον τομέα σας και τους ανταγωνιστές σας. Η γνώση των ειδικών χαρακτηριστικών της επιχείρησής σας είναι κρίσιμη για αποτελεσματικές καμπάνιες.

Κριτήριο 3: Γνώση των Social Media και της Google

Βεβαιωθείτε ότι ο ειδικός έχει εμπειρία στη διαφήμιση στα social media platforms, όπως Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, καθώς και στη χρήση του Google Ads. Οι γνώσεις SEO είναι επίσης σημαντικές για την αναζήτηση στη Google.

Παραδείγματα δουλειάς μας

Social Media Ads

single 1-week campaign

  • Impressions 22526
  • All clicks 726
  • Post engagement 5376
  • Registrations completed 11

SEM Marketing:

  • Αύξηση εμφανίσεων:113.4%
  • Αύξηση μοναδικών επισκεπτών: 86%
  • Μείωση bounce rate: 15,5%

Κριτήριο 4: Δημιουργία Ιστοσελίδων

Εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε ιστοσελίδα, επιλέξτε κάποιον που έχει εμπειρία στη δημιουργία ιστοσελίδων και στον σχεδιασμό UX/UI. Οι ιστοσελίδες πρέπει να είναι χρηστικές και ελκυστικές.

Κριτήριο 5: Επικοινωνία και Συνεργασία

Επιλέξτε κάποιον που είναι διαθέσιμος για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία. Θα πρέπει να είναι πρόθυμος να εξηγήσει τη διαδικασία και να σας εκπαιδεύσει σχετικά με τις διαφημίσεις και τον ιστότοπο.

Κριτήριο 6: Προϋπολογισμός

Τέλος, συζητήστε τον προϋπολογισμό σας με τον ειδικό. Βεβαιωθείτε ότι το κόστος των υπηρεσιών του είναι συμβατό με τον προϋπολογισμό σας.

Η επιλογή του κατάλληλου ειδικού είναι κρίσιμη για την επιτυχία των διαφημιστικών καμπανιών σας και τη δημιουργία του ιστότοπού σας. Μην διστάσετε να αναζητήσετε αναφορές, να επικοινωνήσετε με πελάτες τους και να διαβάσετε κριτικές για να εξασφαλίσετε ότι είναι η καλύτερη επιλογή για την επιχείρησή σας.

Αυτό το άρθρο πρέπει να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον κατάλληλο ειδικό για τις ανάγκες  της μικρής σας επιχείρησης. Θυμηθείτε ότι η συνεργασία με κάποιον που θα σας κατανοήσει και θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε το δυναμικό για Διαφήμιση Social Media και Google, η οποία είναι καίριας σημασίας για την επιτυχία σας στον ψηφιακό κόσμο.

Με την Bluesharko, μπορείτε να επωφεληθείτε από την εμπειρία τους στον ψηφιακό χώρο και να επιτύχετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την επιχείρησή σας, χωρίς να ανησυχείτε για την πολυπλοκότητα των διαφημιστικών πλατφορμών και τη δημιουργία ιστοσελίδων.

Μην αφήνετε το μέγεθος της επιχείρησής σας να σας αποτρέψει από την επίτευξη των στόχων σας. Η Bluesharko είναι εδώ για να σας βοηθήσει να διαφημίσετε την επιχείρησή σας και να αναπτύξετε την παρουσία σας στον ψηφιακό κόσμο.

Κλείστε δωρεάν site audit!

Click the image!

διαφήμιση-social-media-και-Google

 

Έτοιμοι να ξεκινήσετε;

more insights